Пол Уеслі

Пол Уеслі

Пол Уеслі

Дата народження. 23.06.1982

Місце народження. США, Нью-Джерсі, Нью-Брансвік

Пол дуже близький зі своїми батьками, Томасом (Thomas) і Агнешкою ​​(Agnieshka) Васілєвскі, що живуть в Мальборо, штат Нью-Джерсі. Його сестра, Моніка Емара (Monika Emara) — адвокат, старше Пола на два роки. Також, у нього є дві молодші сестри, Джулія (Julia) і Леа (Leah).

Вільний час Пол віддає хокею, сноуборду і грі на гітарі.

У 2004 Пол зустрічався з актрисою Марні Паттерсон (Marne Patterson). Зараз заручений з колегою по "Убивчою кіно" ("Зимові мерці" в російській локалізації) / ‘Killer Movie’ Торрі Девітт (Torrey DeVitto) (няня в декількох серіях "Холма одного дерева" / ‘One Tree Hill’, показаного по НТВ).

Передбачалося, що сюжетна лінія Лукаса Лутора в "Смолвілі" ("Таємниці Смолвіля" на російському телебаченні, СТС) / ‘Smallville’ у виконанні Пола буде продовжена, але той встиг підписатися на зйомки пілота іншого серіалу, в кінцевому підсумку так і не вийшов в ефір.

Його дебют у праймтайм серіалах — роль Люка Гейтса (Luke Cates) в "Вовчому озері" ("Вовче озеро" на російському телебаченні, СТС) / ‘Wolf Lake’ — стався в 2001 році.

У 2000 році Уеслі удостоївся номінації молодіжної премії YoungStar Awards в категорії Найкращий молодий актор денних телесеріалів (Best Young Actor / Performance in a Daytime TV Series) за його роботу в "Дороговказною світлі" / ‘Guiding Light’.

Уеслі помічений як асоційований продюсер драмеді 2009 "Норман" / ‘Norman’, де в головних ролях знялися Ден Бірд (Dan Byrd) і Емілі Ван Камп (Emily Van Camp).

Полу особливо сподобалося зніматися в "Евервуд" ("Любов вдівця" на російському телебаченні) / ‘Everwood’, так як зйомки проходили в Юті, де він міг кататися на сноуборді без відриву від "виробництва".

Проходячи навчання в середній школі Мальборо (Marlboro High School), яка розташована в Мальборо, штат Нью-Джерсі, Пол брав участь у безлічі факультативних заходів, включаючи хокей на льоду. Деякий час він провів у католицькій школі для хлопчиків Академії Братів-християн (Christian Brothers Academy) в Лінкрофте. Пол закінчив середню школу в 2000 році, будучи учнем Lakewood Prep, що в Хауелл, штат Нью-Джерсі.

У 2002 Пол грав одного з головних героїв ТВ-шоу "Молодий Артур" / ‘Young Arthur’. Популярності воно не здобуло і було закрито.

Пол дуже дружний з актрисами Емілі Ван Камп (Emily Van Camp), Бріттані Сноу (Brittany Snow), Теммі Бланшар (Tammy Blanchard), акторами Пауло Бенедет (Paulo Benedeti) і Джорді Віласусо (Jordi Vilasuso). З Ван Камп він знайомий завдяки спільній роботі над "Евервуд" ("Любов вдівця" на російському телебаченні) / ‘Everwood’, з іншими чотирма він трудився в "Дороговказною світлі" / ‘Guiding Light’.

Пол має польське походження, він блондин з блакитними очима.

У 1999 Пол з’явився в рекламі з попередження куріння серед молоді (Youth Smoking Prevention).

Фільмографія

1 Прибережне диско (2012) Baytown Disco, The. Reese

2 Пригоди на Багамах (2010) Beneath the Blue. Craig Morrison

3 Щоденники вампіра (серіал) (2009 -.) Vampire Diaries, The. Stefan Salvatore

4 Десь там (2009) Elsewhere. Billy

5 Зимові мерці (2008) Killer Movie. Jake Tanner

6 Дочка Расселів (ТБ) (2008) Russell Girl, The. Evan Carroll

7 Падший (серіал) (2007) Fallen. Aaron Corbett

8 Армійські дружини (серіал) (2007 -.) Army Wives. PFC Logan Atwater

9 Плантація (серіал) (2007) Cane. Nick

10 Акула (серіал) (2006-2008) Shark. Justin Bishop

11 Падший (ТБ) (2006) Fallen. Aaron Corbett

12 Мирний воїн (2006) Peaceful Warrior. Trevor

13 січня миля до Ленекса (2006) Lenexa, 1 Mile. Rick Lausier

14 Хмара 9 (2006) Cloud 9. Jackson Fargo

15 Ролери (2005) Roll Bounce. Troy

16 Остання гонка (2004) Last Run, The. Seth

17 CSI: Місце злочину Нью-Йорк (серіал) (2004 -.) CSI: NY. Steve Samprass

18 Edge, The (ТБ) (2003) Edge, The

19 Детектив Раш (серіал) (2003-2010) Cold Case. Petey Murphy ’08

20 О.С. — Самотні серця (серіал) (2003-2007) OC The. Donnie

21 Молодий Артур (ТБ) (2002) Young Arthur. Lancelot

22 Американські мрії (серіал) (2002-2005) American Dreams. Tommy DeFelice

23 C.S.I. Майамі (серіал) (2002 -.) CSI: Miami. Jack Warner Bradford

24 серпня простих правил для друга моєї дочки-підлітка (серіал) (2002-2005) 8 Simple Rules. for Dating My Teenage Daughter. Damian

25 Любов вдівця (серіал) (2002-2006) Everwood. Tommy Callahan

26 24 години (серіал) (2001-2010) 24. Stephen

27 Таємниці Смолвіля (серіал) (2001-2011) Smallville. Lucas Luthor

28 Постріл в серце (ТБ) (2001) Shot in the Heart. Gary

29 Закон і порядок. Злочинний намір (серіал) (2001 -.) Law Order: Criminal Intent. Luke Miller

30 Розслідування Джордан (серіал) (2001-2007) Crossing Jordan. Quentin Baker

31 Вовче озеро (серіал) (2001-2002) Wolf Lake. Luke Cates

32 Закон і порядок. Спеціальний корпус (серіал) (1999 -.) Law Order: Special Victims Unit. Danny Burrell

33 Інший світ (серіал) (1964-1999) Another World. Sean McKinnon

34 Дороговказне світло (серіал) (1952-2009) Guiding Light, The. Max Nickerson # 2

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!